Home » Diensten » SharePoint » Hosting

Hosting

Wij kunnen u hosting van SharePoint aanbieden. We hebben het dan over hosting "in the cloud".

 

Microsoft Sharepoint wordt veelal gebruikt in grote organisaties als intranet of document management systeem. Dergelijke organisaties kunnen zich de kosten en het beheer van Sharepoint permitteren. Door gebruik te maken van een externe hoster is dit ook voor u beschikbaar.

 

De opslag van uw bedrijfsgegevens is uiteraard erg belangrijk. Maar nog belangrijker is het dat deze gegevens veilig zijn. Gegevens die essentieel zijn voor uw bedrijf zoals (financiële) administraties, klantgegevens en juridische documenten moeten beschermd worden tegen indringers, brand, criminelen, hackers, waterschade, inbraak en concurrenten.

 

Samen met onze hostingpartners krij gtu de beschikking over een “State of the Art” datacentrum waar uw belangrijke gegevens en data worden ondergebracht. Het hebben van meerdere datacenters biedt de mogelijkheid deze als uitwijklocatie te gebruiken bij storingen en calamiteiten. De datacenters voldoen aan de huidige eisen die worden gesteld. Alle aspecten van de datacenters zijn streng gecontroleerd.


De controle is uitgevoerd op de volgende onderdelen:
Bedrijfsmiddelen, personeel, fysieke beveiliging, communicatie- en operationele procedures, toegangsbeheer, systeem- en softwareontwikkeling, onderhoud, planning van bedrijfscontinuïteit en naleving van wet- en regelgeving.