Home » Diensten » SharePoint

Wat is SharePoint?

Organisaties gebruiken SharePoint voor het maken van websites/pagina's. SharePoint is een veilige locatie voor het opslaan, organiseren, delen en gebruiken van informatie vanaf vrijwel elk apparaat. U hebt alleen een webbrowser nodig, zoals Internet Explorer, Chrome of Firefox.

 

Het is een geïntegreerde suite om mensen, processen en gegevens bijeen te brengen. SharePoint wordt vaak als een raamwerk beschreven dat als basis dient voor intranet; extranet en zelfs internet sites te maken.

 

SharePoint wordt gebruikt om te verwijzen naar een of meer producten of technologieën van SharePoint, waaronder:

SharePoint Online      
Dit is een cloudservice, gehost door Microsoft, voor bedrijven van elke omvang. In plaats van SharePoint Server on-premises te installeren en te implementeren, kunnen bedrijven nu een abonnement nemen op Office 365 of op de zelfstandige SharePoint Online-service. Hiermee kunnen werknemers sites maken om documenten en informatie met collega's, partners en klanten te delen. Office proberen.

SharePoint Foundation      
De onderliggende technologie voor alle SharePoint-sites. SharePoint Foundation (voorheen Windows SharePoint Services) is gratis voor on-premises implementaties. U kunt met SharePoint Foundation verschillende typen sites maken waarop u kunt samenwerken aan webpagina's, documenten, lijsten, agenda's en gegevens. SharePoint Foundation 2013 downloaden.

SharePoint Server      
Organisaties kunnen SharePoint Server on-premises implementeren en beheren. Het product bevat alle functies van SharePoint Foundation plus extra functies en mogelijkheden, zoals Enterprise Content Management, Business Intelligence, Enterprise Search, persoonlijke sites en Newsfeed. SharePoint Server 2013 proberen.

SharePoint Designer 2013      
Een gratis programma waarmee u krachtige werkstroomoplossingen kunt maken en externe inhoudstypen kunt bewerken voor een externe-gegevensoplossing op basis van Business Connectivity Services. SharePoint Designer 2013 downloaden.

Mapsynchronisatie van OneDrive voor Bedrijven   
Een bureaubladprogramma waarmee u een offlineversie van een teamsite of OneDrive voor Bedrijven-bibliotheek op uw computer kunt synchroniseren. Meer informatie over OneDrive voor Bedrijven.