Home » Diensten

Diensten

Om te komen tot mooi, verantwoord en interactief leermateriaal volstaat het niet om gewoon digitale materialen online te zetten. Hierdoor krijgt het gebruik van e-learning geen meerwaarde. Het vereist de nodige expertise om dit te doen. We hebben het dan over Instructional Design.

Wij hebben voor u de Instructional Designers. Dit zijn onderwijskundigen met specifieke expertise over hoe onderwijs online te zetten maar met name ook hoe de daarin te gebruiken materialen vorm te geven. Daarnaast begeleiden wij alle stappen tijdens het implementeren, door middel van consultancy, project management en training, of bij het opzetten van een e-learning plan aan de hand van een nulmeting.


Als u zelf geen mogelijkheden ziet voor het inrichten van een eigen server voor e-learning kunnen wij u door middel van hosting alle zorgen uit handen nemen. Dit kan op maat of via de snelle start van het inzetten van een eAcademy.

 

Wilt u koppelingen tussen verschillende systemen realiseren, wij hebben de expertise dat uit te voeren. Denk hier aan bijvoorbeeld een koppeling tussen een HR systeem en een Leer Management Systeem.


Kortom, wij kunnen u bijstaan in alle fasen in de uitvoering van e-learning projecten, zowel met diensten als met producten.